Gek op Zoet maakt gebruik van Cookies ter verbetering van de website en het gebruik ervan te vergemakkelijken. Lees hierover meer.

Ja, ik accepteer deze cookies.

Zoete cupcakes

Gek op Zoet is dol op het bakken van prachtige cupcakes en overheerlijke taarten. Onze passie voor bakken zie je terug in al onze ideeën en creaties. Heb je nou zelf een leuk idee, maak dan je eigen, gepersonaliseerde cupcake!

Hoe bakken wij onze cupcakes?

Wij vinden dat het maken, en vooral het eten, van cupcakes een feest moet zijn. Daarom bakken wij cakes die leuk zijn om naar te kijken, maar vooral heerlijk van smaak. Zo maken wij cupcakes van de volgende smaken:

Door gebruik te maken van hoogwaardige producten en geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, smaken onze cupcakes als een klein stukje hemel. Daarnaast zijn ze, door de verschillende kleuren en mooie vormen ook nog eens leuk om voor je gasten neer te zetten.

Wil je je gasten nou echt een speciale cupcake voorzetten, maak dan eens gebruik van onze ‘cupcake creator’. Zo kan je met je eigen foto’s een prachtige cupcake maken en je gasten verrassen. Vind je het toch leuker om één van onze eigengemaakt creaties te proberen? Dan kan je ze bestellen in onze webshop.

©copyright 2012 Gek op Zoet - created by Mindwarp Internet Solutions