Gek op Zoet maakt gebruik van Cookies ter verbetering van de website en het gebruik ervan te vergemakkelijken. Lees hierover meer.

Ja, ik accepteer deze cookies.

Trouwtaarten

Uw bruiloft, voor velen de mooiste dag van zijn of haar leven. Een mooie trouwtaart kan op een onvergetelijke dag niet ontbreken. Gek op Zoet zorgt er persoonlijk voor dat uw taart u voor altijd bij zal blijven. Gek op Zoet maakt taarten van één tot tien etages, speciaal voor u ontworpen. Naast de trouwtaart kunnen we losse cupcakes in hetzelfde thema leveren. Deze kunt u personaliseren door uw foto er op te laten drukken.

Gek op Zoet is er op uit om u zo goed mogelijk te helpen met het bedenken, ontwerpen en bakken van uw taart. Wij willen u graag positief verrassen met onze smaken en vooral onze speciale designs. Wij werken uitsluitend met verse en pure ingrediënten, waardoor een overheerlijke smaak wordt gegarandeerd. Bij ons moet namelijk niet alleen de vorm perfect zijn, maar ook de smaak moet voor u en uw gasten van topkwaliteit zijn.

Uw wensen

Gek op Zoet werkt graag met gepersonaliseerde trouwtaarten. Elke taart is op maat gemaakt voor uw bruiloft, aan de hand van uw wensen. We gaan samen met u zitten om uw ideeën te bespreken en uw speciale wensen door te nemen. Wilt u een keer met ons brainstormen, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u alvast inspiratie opdoen, kijk dan even in ons sfeeroverzicht van trouwtaarten. Wij proberen uw dag onvergetelijk te maken, in vorm én smaak. 

©copyright 2012 Gek op Zoet - created by Mindwarp Internet Solutions