Gek op Zoet maakt gebruik van Cookies ter verbetering van de website en het gebruik ervan te vergemakkelijken. Lees hierover meer.

Ja, ik accepteer deze cookies.

Feestelijke kindertaarten

Wat is het eerste waar je aan denkt bij een verjaardag? Taart natuurlijk! Gek op Zoet bezorgd jarige kinderen een onvergetelijke taart om de meest speciale dag van het jaar nog leuker te maken.

Om het feest van je kind nog leuker te maken, is het bij Gek op Zoet ook mogelijk om je kindertaart zelf te ontwerpen. Met onze speciale taartenmaken kun je zelf een foto uploaden die je op de taart wil zien. Zo heb je niet alleen een heerlijke taart, maar ziet hij er ook nog eens fantastisch uit. Door onze vele aanpassingsmogelijkheden kan je de taart precies zo maken als je zelf wilt, met vele kleuren, kaarsjes en tekst.

Smaken

Onze kindertaarten kunnen besteld worden in een slagroom- of chipolata smaak. De slagroomtaart is een cake die wordt gevuld met twee lagen slagroom. De eerste laag wordt afgewerkt met frambozen- en bessenconfiture en de tweede laag wordt bedekt met bitterkoekjes. De chipolatataart wordt gemaakt met slagroom, gele room, Marasquin, verschillende vruchten en bitterkoekjes. Al onze kindertaarten worden gemaakt met natuurlijke producten, waardoor er geen kunstmatige materialen in de taart komen en de smaak optimaal blijft.

Als u een compleet zelfgemaakte kindertaart wilt is het ook mogelijk om met ons contact op te nemen, zodat we samen kunnen brainstormen en de ideale taart ontwerpen.

©copyright 2012 Gek op Zoet - created by Mindwarp Internet Solutions