Gek op Zoet maakt gebruik van Cookies ter verbetering van de website en het gebruik ervan te vergemakkelijken. Lees hierover meer.

Ja, ik accepteer deze cookies.
Kidsspecial

Mijn Bestelling

Kidsspecial

Het is leuk om met kinderen een taart voor iemand anders te bakken. Een opa, moeder of iemand anders die speciaal is in hun leven. Kinderen kunnen zich bij Gek op Zoet inschrijven waarom ze een unieke taart willen bakken voor een speciaal iemand. Een speciaal kinderpanel trekt elke 8 weken de winnaar. Vervolgens nemen wij contact met de winnaar op.


Hoe werkt het?
Vertel met een klein verhaal met 1. voor wie je de taart wilt bakken en 2. waarom en 3. wat je graag zou willen bakken. Vertel jouw verhaal en overtuig ons kinderpanel. De meest bijzondere inzending wordt iedere 8 weken door dit kinderpanel uitgekozen voor een baksessie. Vervolgens nemen wij met de winnaar contact op voor het maken van een afspraak. De gegevens die worden ingevuld, worden alleen voor dit doel gebruikt. Kijk ook op onze fotopagina waar foto's instaan van de winnaars in deze rubriek.

Meedoen?
Ben je tussen de 5 en 16 jaar en wil je meedoen en je opgeven? Vul het onderstaand formulier in en een speciaal kinderpanel kijkt naar jouw inzending. 
Als je gewonnen hebt, nemen we contact met je op.

 verstuur

 

©copyright 2012 Gek op Zoet - created by Mindwarp Internet Solutions