Gek op Zoet maakt gebruik van Cookies ter verbetering van de website en het gebruik ervan te vergemakkelijken. Lees hierover meer.

Ja, ik accepteer deze cookies.
Trouwtaarten

Mijn Bestelling

Trouwtaarten

Een dag om nooit te vergeten

Gek op Zoet maakt met haar creaties deze dag voor jullie onvergetelijk.  Alles is mogelijk: groot of klein, uitbundig of ingetogen. Een bruidstaart van 1 tot 10 etages. Een bruidstaart met losse cupcakes in hetzelfde thema met foto’s of met een 3d-vorm. Niets is te gek, het kan allemaal. Gek op Zoet helpt jullie graag en verrast in vorm en smaak. Wij werken uitsluitend met verse en pure ingrediënten en gebruiken geen instant producten. Want niet alleen de vorm moet tot in de uiterste puntjes verzorgd zijn, maar ook de smaak moet voor jullie en jullie gasten heerlijk en onvergetelijk zijn. Klik hier voor een impressie van de bruidstaarten. Ook op The Perfectwedding vind je nog hele leuke tips voor deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven.

We bespreken graag jouw wensen

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Vervolgens maken we samen een afspraak om met elkaar te brainstormen. Misschien hebben jullie zelf al ideeën of speciale wensen. Dan voegen we die toe in de brainstormsessie. Vervolgens leggen wij jullie een voorstel voor en creëren we iets heel speciaals, zodat deze dag een dag wordt om nooit te vergeten.

 

©copyright 2012 Gek op Zoet - created by Mindwarp Internet Solutions