Gek op Zoet maakt gebruik van Cookies ter verbetering van de website en het gebruik ervan te vergemakkelijken. Lees hierover meer.

Ja, ik accepteer deze cookies.
Over Gek op Zoet

Mijn Bestelling

Over Gek op Zoet

Het verhaal achter Gek op Zoet
Vroeger in een jasje van nu. Herken je dit? Zo is de Fiat 500 weer terug van weggeweest. Spelen we nog steeds hits uit de jaren 80 en herkennen we soms geuren die we associëren met vroeger. Gek op Zoet is als naam gekozen omdat iedereen wel ergens gek op is.

Gek op Zoet maakt graag mooie en smaakvolle creaties . De smaak is puur, 100% vers en we gebruiken geen instantproducten. Gek op Zoet verrast je graag, zowel in smaak als in vorm.

De smaak van vroeger in een jasje van nu.

 

 

Patissier
Als patissier heb je een dankbaar vak: je kunt mensen laten genieten. Van smakelijke producten die je met zorg maakt. In onze eigen bakkerij Gek op Zoet.

Jarenlang heb ik, Edgar Winterkamp, in de hotellerie en banketbakkerijen gewerkt en heb ik me dit vak helemaal eigen kunnen maken. Ik ben een vakman puur-sang. Een pure liefhebber, met veel gevoel voor smaak. En zo ontstond Gek op Zoet: een mooie reis waarin wij mooie en smaakvolle creaties maken voor mensen die net als ik gek zijn op het vieren van mooie momenten in het leven.

 

 

 

 

    Onze trots: de Piaggo Ape, gestyled door grafitti artiest Tim Rodermans

 

©copyright 2012 Gek op Zoet - created by Mindwarp Internet Solutions